Studio

Studio för radioreklam och speakerröster

Moheffa är en inspelningsstudio inom ljud. Fokus är kreativa ljudproduktioner, att skapa idéer och koncept som sedan kan ljudsättas för att bli säljande budskap. Ungefär som en reklambyrå för ljud. Vi jobbar bland annat med att spela in radioreklam, speakerröster och ljudlägga film och presentationer. 

Uppdrag: skapa kreativa ljudproduktioner

Vad behövs för att skapa bra ljudkommunikation? Det absolut viktigaste i verksamheten är förmågan att arbeta strategiskt och taktiskt med marknadsföring i relation till ljud. Att förstå uppdragsgivarens behov och lösa utmaningarna med kreativa ljudproduktioner. Spelar det någon roll vilket mikrofonmärke vi använder? Eller om vi har en rörförstärkare som ger det där eftertraktade vintageljudet? Nej, oftast inte. Musikstudion kan behöva exklusiv eller udda utrustning för att skapa ett unikt sound för sina artister. Vi behöver ”bara” bra idéer och lämplig ljudutrustning som kan förverkliga dessa. 

Utrustning:

daw STUDIO ONE, audio interface APOLLO TWIN X, monitors KRK V6 + KRK S10.4, microphones SENNHEISER MK4, SENNHEISER MKE600

Moheffa AB

Radioreklam & Speakerröster